Wyszukaj na stronie

Μη σκόνη ολίσθησης

Μη σκόνη ολίσθησης είναι πρόσθετο για τελική στρώση πολυουρεθάνης. Αντιολισθητική σκόνη 20 γραμμαρίων, το ποσό για 750 ml από πολυουρεθάνη ή άλλων τελική επίστρωση επιφάνεια.

Προσθήκη σκόνη στο μίγμα, ανακατεύουμε καλά και περιμένετε 15 λεπτά. Εφαρμόζεται με ρολό με κοντό τρίχωμα. Κατά την εφαρμογή, το χρώμα πρέπει να είναι ανακατεύουμε συχνά.

ΖυγόςΚώδικας
20g300005474
Μη σκόνη ολίσθησης

Τεχνικές πληροφορίες

Μέθοδος εφαρμογής

Για να προετοιμάσετε το μείγμα του πολυουρεθανικού χρώματος ή βερνικιού Sea-Line® σύμφωνα με τις οδηγίες:

  • Προσθέστε την προστατευτική σκόνη στο μείγμα ανάλογα με την ποσότητα του προετοιμασμένου χρώματος ή βερνικιού.
  • Ανακατέψτε καλά και περιμένετε 15 λεπτά.
  • Εφαρμόστε με κοντό πινέλο ή πινέλο.
  • Κατά την εφαρμογή, ανακατέψτε συχνά.

Περιγραφή προϊόντος "Μη σκόνη ολίσθησης"

Η συσκευασία των 20 γραμμαρίων προστατευτικού σκόνης είναι για 750 ml πολυουρεθανικού χρώματος ή πολυουρεθανικού βερνικιού (χωρίς χρώμα).

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν - Μη σκόνη ολίσθησης

    Ελέγξτε επίσης

    Οι συχνές ερωτήσεις μας Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

    Μπορώ να χρησιμοποιήσω χρώματα γιοτ για δεξαμενή πόσιμου νερού;

    Τα βαφέα Sea-Line για σκάφη προορίζονται για τη βαφή επιφανειών σκαφών και γιοτ από διάφορα υλικά, όπως λαμινάτο, ξύλο ή χάλυβα. Δεν διαθέτουμε πιστοποιητικό από το Εθνικό Κέντρο Υγιεινής, το οποίο θα επέτρεπε τη χρήση ναυτιλιακού βερνικιού για τον βαφή ενός δοχείου με πόσιμο νερό.

    Χρειάζεται βαφή μια γρατσουνισμένη πλευρά του σκάφους;

    Εάν οι γρατζουνιές δεν είναι βαθιές, μπορούμε να ανανεώσουμε το γρατζουνισμένο πλευρό με την πολίστρα με προϊόντα πολιέρας Sea-Line. Για μικρές ζημιές πάνω από τη γραμμή του νερού, μπορούμε να τις επισκευάσουμε χρησιμοποιώντας το γυαλιστερό σπάτουλα DRY FAST. Για βαθιές γρατζουνιές και σοβαρές ζημιές πάνω και κάτω από τη γραμμή του νερού, συνιστούμε να γεμίσετε με εποξειδική σπάτουλα, να χρωματίσετε με βάση και στη συνέχεια να βάψετε με το χρώμα επιφάνειας.

    Είναι πάντα απαραίτητο να τρίβουμε την επιφάνεια μεταξύ της εφαρμογής δύο διαφορετικών προϊόντων;

    Συνιστούμε να αμμοζείτε πάντα την επιφάνεια μεταξύ της εφαρμογής δύο διαφορετικών προϊόντων, προκειμένου να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη υφή επιφάνειας και καλή πρόσφυση των επόμενων στρώσεων. Η αμμοβολή πρέπει επίσης να καθαριστεί και να απολυμανθεί.

    Wyjście
    Przeiń na górę