Wyszukaj na stronie

Κώνος στίλβωσης (80mm)

Κωνική κεφαλή γυάλισμα κατασκευασμένη από 100% φυσική προβατίνα μάλλινη, κατάλληλη για το γυάλισμα δυσπρόσιτων περιοχών, γωνιών, ακμών κλπ.

Είναι ιδανική για την απομάκρυνση θαμπώσεων και γρατζουνιών από τις επιφάνειες. Είναι το τέλειο εργαλείο για το γυάλισμα εργαλείων ζελατίνης, ζελατίνης και βερνικιών PU.

ΜέγεθοςΧρώμαGłowice polerskie zalecane mocowanieΚώδικας
∅ 80 mmλευκόΠαρέχεται με θήκη για τρυπάνι γενικής χρήσης300006619
Κώνος στίλβωσης (80mm)
  • Δύναμη κοπής κεφαλιού: 10

Βασικές πληροφορίες

Αφιερωμένη κρέμα γυάλισμασυνιστάταιπροαιρετικά
  • S0
  • S05
  • S07
  • S1
  • S1 PREMIUM

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν - Κώνος στίλβωσης (80mm)

    Ελέγξτε επίσης

    Οι συχνές ερωτήσεις μας Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

    Μπορώ να βάψω το κάτω μέρος του σκάφους με χρώμα πολυουρεθάνης;

    Ναι, μπορείτε να βάψετε τον πυθμένα του σκάφους με πολυουρεθανική βαφή λόγω της υψηλής μηχανικής αντοχής της. Σας συνιστούμε αυτή τη λύση όταν το σκάφος δεν βρίσκεται στο νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν εκτίθεται σε βλάστηση.

    Μπορώ να προσθέσω περισσότερο σκληρυντικό για να επιταχύνω την αντίδραση;

    Δεν πρέπει να προστεθεί περισσότερος σκληρυντής, επειδή μετά την σκλήρυνση της βάσης, ο υπολειπόμενος σκληρυντής θα αντιδράσει με τα επόμενα προϊόντα που θα εφαρμοστούν. Αυτό θα οδηγήσει στη δημιουργία ελαττωμάτων. Για τα δισυστατικά προϊόντα, πρέπει να τηρούνται οι αναλογίες που έχει ο κατασκευαστής δώσει στις τεχνικές κάρτες (Τζ.Τ.Κ.).

    Μπορώ να βάψω ένα σκάφος που είχε προηγουμένως βαφεί με βαφή ενός συστατικού με πολυουρεθάνη;

    Δεν συνιστάται η εφαρμογή βαφών 2Κ πάνω σε βαφές 1Κ. Οι βαφές 1Κ και 2Κ διαφέρουν στη σύνθεση και τις ιδιότητές τους, συμπεριλαμβανομένης της σκληρότητας, της χημικής αντοχής και της αντοχής. Οι βαφές 1Κ είναι μονοσυστατικές και στεγνώνουν μέσω της εξάτμισης του διαλυτικού, ενώ οι βαφές 2Κ είναι δισυστατικές και απαιτούν σκλήρυνση με την προσθήκη σκληρυντικού.

    Η χρήση βαφής 2Κ πάνω σε βαφή 1Κ μπορεί να οδηγήσει σε μη προβλέψιμες χημικές αντιδράσεις και να οδηγήσει σε μη επιθυμητές συνέπειες, όπως θαμπάδα, ξεφλούδισμα ή αποκόλληση της βαφής. Γι’ αυτό πάντα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις βαφές σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και να μην αναμειγνύετε διαφορετικούς τύπους βαφών.

    Wyjście
    Przeiń na górę