Wyszukaj na stronie

Πανί από μικροΐνες Sea-Line (μπλε)

Το πανί μικροϊνών Sea-line είναι η ιδανική προσθήκη στα συστήματα γυαλίσματος. Χρησιμεύει τόσο για χειροκίνητο γυάλισμα όσο και για τον καθαρισμό επιφανειών από υπολείμματα γυαλιστικής πάστας.

Λόγω της ιδανικής απορροφητικότητάς του, το πανί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τη διατήρηση της καθαριότητας σε ένα γιοτ.

ΜέγεθοςΧρώμαΚώδικας
40 x 40 cmμπλε300005249
Πανί από μικροΐνες Sea-Line (μπλε)

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν - Πανί από μικροΐνες Sea-Line (μπλε)

    Ελέγξτε επίσης

    Οι συχνές ερωτήσεις μας Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

    Μπορώ να αραιώσω το αντιρρυπαντικό;

    Υπάρχει η δυνατότητα αραίωσης του αντιβρωτικού, αλλά δεν συνιστούμε αυτήν τη διαδικασία λόγω του κινδύνου μείωσης της αποτελεσματικότητας της βαφής. Σε περίπτωση που απαιτείται αραίωση της βαφής κατά της βλάστησης, συνιστάται μέγιστη αραίωση στο εύρος του 0-5% (κατά όγκο).

    Χρειάζεται βαφή μια γρατσουνισμένη πλευρά του σκάφους;

    Εάν οι γρατζουνιές δεν είναι βαθιές, μπορούμε να ανανεώσουμε το γρατζουνισμένο πλευρό με την πολίστρα με προϊόντα πολιέρας Sea-Line. Για μικρές ζημιές πάνω από τη γραμμή του νερού, μπορούμε να τις επισκευάσουμε χρησιμοποιώντας το γυαλιστερό σπάτουλα DRY FAST. Για βαθιές γρατζουνιές και σοβαρές ζημιές πάνω και κάτω από τη γραμμή του νερού, συνιστούμε να γεμίσετε με εποξειδική σπάτουλα, να χρωματίσετε με βάση και στη συνέχεια να βάψετε με το χρώμα επιφάνειας.

    Μπορείτε να αναμίξετε χρώματα πολυουρεθάνης για να αποκτήσετε χρώμα;

    Ναι, μπορείτε να αναμειγνύετε τα πολυουρεθανικά χρώματα Sea-Line. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε να διατηρείτε τις κατάλληλες αναλογίες βάσης, σκληρυντή και διαλυτικού.

    Wyjście
    Przeiń na górę