Wyszukaj na stronie

Μασκα σκονης

Προστατεύει το αναπνευστικό σύστημα από τη σκόνη. Μην χρησιμοποιείτε στις μικρές αίθουσες με ανεπαρκή εξαερισμό. Δεν προστατεύουν από αέρια , ατμούς και αεροζόλ.

ΠοσότηταΚώδικας
μενταγιόν 2 τεμ.300003449
Μασκα σκονης

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν - Μασκα σκονης

    Ελέγξτε επίσης

    Οι συχνές ερωτήσεις μας Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

    Μπορώ να χρησιμοποιήσω χρώματα γιοτ για δεξαμενή πόσιμου νερού;

    Τα βαφέα Sea-Line για σκάφη προορίζονται για τη βαφή επιφανειών σκαφών και γιοτ από διάφορα υλικά, όπως λαμινάτο, ξύλο ή χάλυβα. Δεν διαθέτουμε πιστοποιητικό από το Εθνικό Κέντρο Υγιεινής, το οποίο θα επέτρεπε τη χρήση ναυτιλιακού βερνικιού για τον βαφή ενός δοχείου με πόσιμο νερό.

    Μπορώ να βάψω ένα σκάφος που είχε προηγουμένως βαφεί με βαφή ενός συστατικού με πολυουρεθάνη;

    Δεν συνιστάται η εφαρμογή βαφών 2Κ πάνω σε βαφές 1Κ. Οι βαφές 1Κ και 2Κ διαφέρουν στη σύνθεση και τις ιδιότητές τους, συμπεριλαμβανομένης της σκληρότητας, της χημικής αντοχής και της αντοχής. Οι βαφές 1Κ είναι μονοσυστατικές και στεγνώνουν μέσω της εξάτμισης του διαλυτικού, ενώ οι βαφές 2Κ είναι δισυστατικές και απαιτούν σκλήρυνση με την προσθήκη σκληρυντικού.

    Η χρήση βαφής 2Κ πάνω σε βαφή 1Κ μπορεί να οδηγήσει σε μη προβλέψιμες χημικές αντιδράσεις και να οδηγήσει σε μη επιθυμητές συνέπειες, όπως θαμπάδα, ξεφλούδισμα ή αποκόλληση της βαφής. Γι’ αυτό πάντα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις βαφές σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και να μην αναμειγνύετε διαφορετικούς τύπους βαφών.

    Μπορώ να απολιπάνω επιφάνειες με ασετόν;

    Δεν συνιστούμε τον απολεπισμό της επιφάνειας με ασετόν, επειδή το ασετόν παραπέμπει πολύ γρήγορα, επηρεάζοντας την ποιότητα του καθαρισμού της επιφάνειας που προορίζεται για βαφή.

    Wyjście
    Przeiń na górę