Wyszukaj na stronie

METS Άμστερνταμ 2021

Την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, σας προσκαλούμε στο Άμστερνταμ για τη μεγαλύτερη έκθεση ναυτιλιακού εξοπλισμού και αξεσουάρ (Marine Equipment Trade Show) ή METS 2021.

Στις 16-17-18 Νοεμβρίου σας περιμένουμε στο Πολωνικό Περίπτερο στον αριθμό 05.171 της αίθουσας 5.

Γιατί το METSTRADE;

Το METSTRADE Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση ναυτιλιακού εξοπλισμού στον κόσμο και η μοναδική πραγματικά διεθνής B2B έκθεση για τον κλάδο μας.

Ιδανικό μέρος για να δημιουργήσετε επαγγελματικές επαφές και σχέσεις
Περιεκτικό και ενδιαφέρον πρόγραμμα συνεδρίων και σεμιναρίων B2B

Εγγραφείτε και πάρτε το δωρεάν εισιτήριο.

Θα σας δούμε στο Άμστερνταμ στο METS!

METS Άμστερνταμ 2021

Ελέγξτε επίσης

Οι συχνές ερωτήσεις μας Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Χρειάζεται βαφή μια γρατσουνισμένη πλευρά του σκάφους;

Εάν οι γρατζουνιές δεν είναι βαθιές, μπορούμε να ανανεώσουμε το γρατζουνισμένο πλευρό με την πολίστρα με προϊόντα πολιέρας Sea-Line. Για μικρές ζημιές πάνω από τη γραμμή του νερού, μπορούμε να τις επισκευάσουμε χρησιμοποιώντας το γυαλιστερό σπάτουλα DRY FAST. Για βαθιές γρατζουνιές και σοβαρές ζημιές πάνω και κάτω από τη γραμμή του νερού, συνιστούμε να γεμίσετε με εποξειδική σπάτουλα, να χρωματίσετε με βάση και στη συνέχεια να βάψετε με το χρώμα επιφάνειας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω διαλυτικό γενικής χρήσης;

Δεν συνιστούμε τη χρήση γενικών διαλυτών. Η χρήση διαλύτη με άγνωστη σύνθεση μπορεί να απειλήσει την πρόσφυση, να μην παρέχει την κατάλληλη ρευστότητα του χρώματος και να προκαλέσει ελαττώματα στο βάψιμο.

Μπορώ να απολιπάνω επιφάνειες με ασετόν;

Δεν συνιστούμε τον απολεπισμό της επιφάνειας με ασετόν, επειδή το ασετόν παραπέμπει πολύ γρήγορα, επηρεάζοντας την ποιότητα του καθαρισμού της επιφάνειας που προορίζεται για βαφή.

Wyjście
Przeiń na górę