Wyszukaj na stronie

Η Sea-Line εντάσσεται στο ICOMIA

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι μεταβάλαμε στη διεθνή ένωση ICOMIA ως υποστηρικτικό μέλος.

Η ICOMIA είναι διεθνής εμπορική ένωση που εκπροσωπεί την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία από το 1966. Η ICOMIA ενώνει τους εμπορικούς επιμελητηρίους ναυτιλίας από όλο τον κόσμο σε μία παγκόσμια οργάνωση και τους εκπροσωπεί σε διεθνές επίπεδο, παρουσιάζοντας μια ισχυρή και ενωμένη φωνή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ο κύριος λόγος που εντάσσουμε στην ICOMIA είναι το γεγονός ότι η χημική βιομηχανία, στην οποία δραστηριοποιούμαστε, αντιμετωπίζει δυναμικές αλλαγές στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και στις ρυθμίσεις των διαφόρων χωρών. Συχνά οι οδηγίες είναι αντικρουόμενες ή δύσκολες στην ερμηνεία. Ελπίζουμε ότι με την υποστήριξη του επιμελητηρίου θα είμαστε σε θέση να τις παρακολουθούμε και να τις υπερβούμε εγκαίρως, προσφέροντας στους πελάτες μας ένα ασφαλές και βιώσιμο προϊόν. Υπολογίζουμε στη συνεργία με το περιβάλλον των κατασκευαστών ναυτιλιακών χρωμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://www.icomia.org/

Η Sea-Line εντάσσεται στο ICOMIA

Ελέγξτε επίσης

Οι συχνές ερωτήσεις μας Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να αγοράσω προϊόντα απευθείας από εσάς;

Δεν πραγματοποιούμε λιανικές πωλήσεις. Τα προϊόντα μας μπορούν να βρεθούν σε πολλά καταστήματα στην Πολωνία και στο εξωτερικό. Οι διανομείς μας διαθέτουν τόσο φυσικά καταστήματα όσο και διαδικτυακά. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των διανομέων και τις επαφές στην ιστοσελίδα μας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω χρώματα γιοτ για δεξαμενή πόσιμου νερού;

Τα βαφέα Sea-Line για σκάφη προορίζονται για τη βαφή επιφανειών σκαφών και γιοτ από διάφορα υλικά, όπως λαμινάτο, ξύλο ή χάλυβα. Δεν διαθέτουμε πιστοποιητικό από το Εθνικό Κέντρο Υγιεινής, το οποίο θα επέτρεπε τη χρήση ναυτιλιακού βερνικιού για τον βαφή ενός δοχείου με πόσιμο νερό.

Μπορώ να βάψω ένα σκάφος που είχε προηγουμένως βαφεί με βαφή ενός συστατικού με πολυουρεθάνη;

Δεν συνιστάται η εφαρμογή βαφών 2Κ πάνω σε βαφές 1Κ. Οι βαφές 1Κ και 2Κ διαφέρουν στη σύνθεση και τις ιδιότητές τους, συμπεριλαμβανομένης της σκληρότητας, της χημικής αντοχής και της αντοχής. Οι βαφές 1Κ είναι μονοσυστατικές και στεγνώνουν μέσω της εξάτμισης του διαλυτικού, ενώ οι βαφές 2Κ είναι δισυστατικές και απαιτούν σκλήρυνση με την προσθήκη σκληρυντικού.

Η χρήση βαφής 2Κ πάνω σε βαφή 1Κ μπορεί να οδηγήσει σε μη προβλέψιμες χημικές αντιδράσεις και να οδηγήσει σε μη επιθυμητές συνέπειες, όπως θαμπάδα, ξεφλούδισμα ή αποκόλληση της βαφής. Γι’ αυτό πάντα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις βαφές σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και να μην αναμειγνύετε διαφορετικούς τύπους βαφών.

Wyjście
Przeiń na górę