Wyszukaj na stronie

Πολυλειτουργικό θεμέλιο αεροζόλ – νέο

Μπορείτε να φανταστείτε να χρησιμοποιείτε δισυστατικά χρώματα χωρίς να χρειάζεται να μετράτε τα συστατικά και να τα ανακατεύετε με διαλυτικό; Θα θέλατε να επιτύχετε το αποτέλεσμα του ψεκαστικού χρώματος, αλλά δεν έχετε επαγγελματικό εξοπλισμό όπως αεροσυμπιεστές και πιστόλι βαφής;

Αυτό είναι εφικτό.

Φέτος θέλουμε να διευκολύνουμε τη δουλειά σας και να προτείνουμε τον συνδυασμό των πλεονεκτημάτων του Primer 5:1 Sea-Line Light και του Αντιδιαβρωτικού Primer 4:1 Sea-Line.
Το νέο πολυλειτουργικό primer προτείνουμε σε συσκευασία αεροζόλ, ώστε οι προστασίες από την υγρασία και τη διάβρωση να είναι πολύ πιο εύκολες.

Πολυλειτουργικό θεμέλιο αεροζόλ – νέο

Ελέγξτε επίσης

Οι συχνές ερωτήσεις μας Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να προσθέσω περισσότερο σκληρυντικό για να επιταχύνω την αντίδραση;

Δεν πρέπει να προστεθεί περισσότερος σκληρυντής, επειδή μετά την σκλήρυνση της βάσης, ο υπολειπόμενος σκληρυντής θα αντιδράσει με τα επόμενα προϊόντα που θα εφαρμοστούν. Αυτό θα οδηγήσει στη δημιουργία ελαττωμάτων. Για τα δισυστατικά προϊόντα, πρέπει να τηρούνται οι αναλογίες που έχει ο κατασκευαστής δώσει στις τεχνικές κάρτες (Τζ.Τ.Κ.).

Μπορώ να χρησιμοποιήσω αντιρρυπαντικό Selfpolishing Sea-Line και Hard Sea-Line σε σκάφος αλουμινίου;

Τα αντιβρωτικά self-polishing Sea-Line και HARD Sea-Line δεν είναι κατάλληλα για επιφάνειες αλουμινίου. Περιέχουν οξείδιο χαλκού το οποίο σε επαφή με αλουμίνιο προκαλεί γαλβανική διάβρωση. Ειδικά για το αλουμίνιο, σας προσφέρουμε το αντιβρωτικό ALU-PLUS που αυτο-γυαλίζει, το οποίο εκτός από την εξαιρετική πρόσφυση στο αλουμίνιο, χαρακτηρίζεται και από αύξηση της αποτελεσματικότητας κατά 30% σε σύγκριση με τα παραδοσιακά αντιβρωτικά.

Μπορείτε να αναμίξετε χρώματα πολυουρεθάνης για να αποκτήσετε χρώμα;

Ναι, μπορείτε να αναμειγνύετε τα πολυουρεθανικά χρώματα Sea-Line. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε να διατηρείτε τις κατάλληλες αναλογίες βάσης, σκληρυντή και διαλυτικού.

Wyjście
Przeiń na górę