Wyszukaj na stronie

METS 2018 – το πιο σημαντικό γεγονός του φθινοπώρου

METS 2018 – το πιο σημαντικό γεγονός του φθινοπώρου. Παραδοσιακά, σας προσκαλούμε στο Άμστερνταμ από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου για τη μεγαλύτερη έκθεση εξοπλισμού και αξεσουάρ ναυτιλίας (Marine Equipment Trade Show) ή αλλιώς METS.

Σας περιμένουμε στον Πολωνικό Περίπτερο στην αίθουσα 5 στο περίπτερο 05.370

Θα σας δούμε στο METS!

METS 2018 – το πιο σημαντικό γεγονός του φθινοπώρου

Ελέγξτε επίσης

Οι συχνές ερωτήσεις μας Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να απολιπάνω επιφάνειες με ασετόν;

Δεν συνιστούμε τον απολεπισμό της επιφάνειας με ασετόν, επειδή το ασετόν παραπέμπει πολύ γρήγορα, επηρεάζοντας την ποιότητα του καθαρισμού της επιφάνειας που προορίζεται για βαφή.

Χρειάζεται βαφή μια γρατσουνισμένη πλευρά του σκάφους;

Εάν οι γρατζουνιές δεν είναι βαθιές, μπορούμε να ανανεώσουμε το γρατζουνισμένο πλευρό με την πολίστρα με προϊόντα πολιέρας Sea-Line. Για μικρές ζημιές πάνω από τη γραμμή του νερού, μπορούμε να τις επισκευάσουμε χρησιμοποιώντας το γυαλιστερό σπάτουλα DRY FAST. Για βαθιές γρατζουνιές και σοβαρές ζημιές πάνω και κάτω από τη γραμμή του νερού, συνιστούμε να γεμίσετε με εποξειδική σπάτουλα, να χρωματίσετε με βάση και στη συνέχεια να βάψετε με το χρώμα επιφάνειας.

Μπορώ να βάψω ένα σκάφος που είχε προηγουμένως βαφεί με βαφή ενός συστατικού με πολυουρεθάνη;

Δεν συνιστάται η εφαρμογή βαφών 2Κ πάνω σε βαφές 1Κ. Οι βαφές 1Κ και 2Κ διαφέρουν στη σύνθεση και τις ιδιότητές τους, συμπεριλαμβανομένης της σκληρότητας, της χημικής αντοχής και της αντοχής. Οι βαφές 1Κ είναι μονοσυστατικές και στεγνώνουν μέσω της εξάτμισης του διαλυτικού, ενώ οι βαφές 2Κ είναι δισυστατικές και απαιτούν σκλήρυνση με την προσθήκη σκληρυντικού.

Η χρήση βαφής 2Κ πάνω σε βαφή 1Κ μπορεί να οδηγήσει σε μη προβλέψιμες χημικές αντιδράσεις και να οδηγήσει σε μη επιθυμητές συνέπειες, όπως θαμπάδα, ξεφλούδισμα ή αποκόλληση της βαφής. Γι’ αυτό πάντα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις βαφές σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και να μην αναμειγνύετε διαφορετικούς τύπους βαφών.

Wyjście
Przeiń na górę