Wyszukaj na stronie

Νέο σύστημα βαφής γιοτ 1K

Η μάρκα Sea-Line®, μέχρι σήμερα εξειδικευμένη σε δισυστατικά συστήματα (2K), εισάγει στη γκάμα της μονοσυστατικές μπογιές (1K). Το προτεινόμενο σύστημα είναι η πιο εύκολη στη χρήση μονοσυστατική μπογιά.

Οι μονοσυστατικές μπογιές είναι σαφώς λιγότερο ανθεκτικές και ανθεκτικές σε σύγκριση με τα προϊόντα 2K, ωστόσο, σε ερασιτεχνικές επισκευές και εργασίες επισκευής, έχουν το πλεονέκτημα της ευκολίας χρήσης.

Νέο σύστημα βαφής γιοτ 1K

system farb K

Ελέγξτε επίσης

Οι συχνές ερωτήσεις μας Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να βάψω ένα σκάφος που είχε προηγουμένως βαφεί με βαφή ενός συστατικού με πολυουρεθάνη;

Δεν συνιστάται η εφαρμογή βαφών 2Κ πάνω σε βαφές 1Κ. Οι βαφές 1Κ και 2Κ διαφέρουν στη σύνθεση και τις ιδιότητές τους, συμπεριλαμβανομένης της σκληρότητας, της χημικής αντοχής και της αντοχής. Οι βαφές 1Κ είναι μονοσυστατικές και στεγνώνουν μέσω της εξάτμισης του διαλυτικού, ενώ οι βαφές 2Κ είναι δισυστατικές και απαιτούν σκλήρυνση με την προσθήκη σκληρυντικού.

Η χρήση βαφής 2Κ πάνω σε βαφή 1Κ μπορεί να οδηγήσει σε μη προβλέψιμες χημικές αντιδράσεις και να οδηγήσει σε μη επιθυμητές συνέπειες, όπως θαμπάδα, ξεφλούδισμα ή αποκόλληση της βαφής. Γι’ αυτό πάντα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις βαφές σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και να μην αναμειγνύετε διαφορετικούς τύπους βαφών.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω χρώματα γιοτ για δεξαμενή πόσιμου νερού;

Τα βαφέα Sea-Line για σκάφη προορίζονται για τη βαφή επιφανειών σκαφών και γιοτ από διάφορα υλικά, όπως λαμινάτο, ξύλο ή χάλυβα. Δεν διαθέτουμε πιστοποιητικό από το Εθνικό Κέντρο Υγιεινής, το οποίο θα επέτρεπε τη χρήση ναυτιλιακού βερνικιού για τον βαφή ενός δοχείου με πόσιμο νερό.

Μπορείτε να αναμίξετε χρώματα πολυουρεθάνης για να αποκτήσετε χρώμα;

Ναι, μπορείτε να αναμειγνύετε τα πολυουρεθανικά χρώματα Sea-Line. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε να διατηρείτε τις κατάλληλες αναλογίες βάσης, σκληρυντή και διαλυτικού.

Wyjście
Przeiń na górę