Wyszukaj na stronie

SEAGUARD – νέα Sea-Line 2016

SEAGUARD – Η νέα βαφή της σειράς Sea-Line που αποτρέπει την επάθλωση.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές αντι-επάθλωσης βαφές, η SEAGUARD της Sea-Line δεν περιέχει ενεργά συστατικά, δηλαδή τοξικά βιοκτόνα. Η βαφή είναι πολύ πιο φιλική προς το περιβάλλον, κάτι που είναι σημαντικό ειδικά στις περιοχές όπως οι λίμνες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά, μεικτά (παράκτια) και αλμυρά νερά. Η βαφή χρησιμοποιεί σύγχρονες λύσεις που δημιουργούν μια επικάλυψη που δυσκολεύει την επάθλωση και την ανάπτυξη επίχρισης. Η βαφή είναι ιδανική για σκάφη που κινούνται με ταχύτητα έως 30 κόμβους και χρησιμοποιούνται συχνά. Είναι μια αυτο-γυαλιστική βαφή, που είναι μια επιπλέον ωφέλεια για τους χρήστες. Η SEAGUARD μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο γιοτ και σκάφους – από λαμινάτο, ξύλο, χάλυβα και αλουμίνιο. Η βαφή Seaguard είναι διαθέσιμη σε συσκευασίες 0,75 και 2,5 λίτρων σε μπλε και λευκό χρώμα. Η SEAGUARD είναι μια βαφή που μπορεί να εφαρμοστεί με αστάρι αέρα, και μια άλλη πλευρά της είναι η υψηλή απόδοση – έως και 10 τ.μ. από ένα λίτρο. Το SEAGUARD FOULING STOP είναι συμβατό με τις περισσότερες διαθέσιμες αντι-επάθλωσης.

Το προϊόν σχεδιάστηκε κυρίως με σκοπό τις χώρες όπου οι βαφές κατά της επάθλωσης που περιέχουν βιοκτόνα είναι απαγορευμέ

SEAGUARD – νέα Sea-Line 2016

Ελέγξτε επίσης

Οι συχνές ερωτήσεις μας Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Είναι πάντα απαραίτητο να τρίβουμε την επιφάνεια μεταξύ της εφαρμογής δύο διαφορετικών προϊόντων;

Συνιστούμε να αμμοζείτε πάντα την επιφάνεια μεταξύ της εφαρμογής δύο διαφορετικών προϊόντων, προκειμένου να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη υφή επιφάνειας και καλή πρόσφυση των επόμενων στρώσεων. Η αμμοβολή πρέπει επίσης να καθαριστεί και να απολυμανθεί.

Μπορώ να βάψω ένα σκάφος που είχε προηγουμένως βαφεί με βαφή ενός συστατικού με πολυουρεθάνη;

Δεν συνιστάται η εφαρμογή βαφών 2Κ πάνω σε βαφές 1Κ. Οι βαφές 1Κ και 2Κ διαφέρουν στη σύνθεση και τις ιδιότητές τους, συμπεριλαμβανομένης της σκληρότητας, της χημικής αντοχής και της αντοχής. Οι βαφές 1Κ είναι μονοσυστατικές και στεγνώνουν μέσω της εξάτμισης του διαλυτικού, ενώ οι βαφές 2Κ είναι δισυστατικές και απαιτούν σκλήρυνση με την προσθήκη σκληρυντικού.

Η χρήση βαφής 2Κ πάνω σε βαφή 1Κ μπορεί να οδηγήσει σε μη προβλέψιμες χημικές αντιδράσεις και να οδηγήσει σε μη επιθυμητές συνέπειες, όπως θαμπάδα, ξεφλούδισμα ή αποκόλληση της βαφής. Γι’ αυτό πάντα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις βαφές σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και να μην αναμειγνύετε διαφορετικούς τύπους βαφών.

Γιατί ο εποξειδικός στόκος δεν σκληραίνει;

Πιθανές αιτίες

  • Μη κατάλληλες αναλογίες ανάμιξης των συστατικών, της βάσης και του σκληρυντή,
  • Πολύ χαμηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος και της επιφάνειας (κάτω από 10°C),
  • Ανάμειξη δύο συστατικών από διαφορετικούς κατασκευαστές.

Πώς να το αποτρέψετε

  • Επιλέξτε τις κατάλληλες αναλογίες συστατικών βάρους ή όγκου,
  • Κατά τον προγραμματισμό των εργασιών, λάβετε υπόψη τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας σκλήρυνσης,
  • Χρησιμοποιήστε βάση και σκληρυντή από τον ίδιο κατασκευαστή.

Πώς να το αφαιρέσετε

  • Η μή σκληρυμένη μάζα απαιτεί πλήρη αφαίρεση από την επιφάνεια.
Wyjście
Przeiń na górę