Wyszukaj na stronie

Νέο σε γκρι ανοιχτό αστάρι

ΝΕΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΑΚΙ ΧΡΩΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ 5:1: Ανταποκρινόμενοι στα σήματα που λαμβάνουμε από εσάς, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την υφιστάμενη προσφορά.

Κυκλοφόρησε στην αγορά το δεύτερο χρώμα του δημοφιλούς βασικού στοιχείου εποξειδικού Lightprimer 5:1. Ήδη τώρα το προϊόν είναι διαθέσιμο σε λευκό χρώμα καθώς και σε νέο χρώμα ανθρακί Lightprimer 5:1. Αυτό είναι μια διευκόλυνση ειδικά για όσους βάφουν πολλές στρώσεις. Με τα δύο διαφορετικά χρώματα είναι πιο εύκολο να ελέγχετε την κάλυψη της επιφάνειας και την πρόοδο των εργασιών.

Η νεότητα σε ανθρακί χρώμα Lightprimer 5:1 είναι διαθέσιμη σε δύο διαφορετικές χωρητικότητες:

  • Συσκευασία 0,75 l – ΚΩΔΙΚΟΣ 9200 τιμή λιανικής με ΦΠΑ 69,-
  • Συσκευασία 3 l – ΚΩΔΙΚΟΣ 9199 τιμή λιανικής με ΦΠΑ 249,-
Νέο σε γκρι ανοιχτό αστάρι

Ελέγξτε επίσης

Οι συχνές ερωτήσεις μας Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να χρησιμοποιήσω χρώματα γιοτ για δεξαμενή πόσιμου νερού;

Τα βαφέα Sea-Line για σκάφη προορίζονται για τη βαφή επιφανειών σκαφών και γιοτ από διάφορα υλικά, όπως λαμινάτο, ξύλο ή χάλυβα. Δεν διαθέτουμε πιστοποιητικό από το Εθνικό Κέντρο Υγιεινής, το οποίο θα επέτρεπε τη χρήση ναυτιλιακού βερνικιού για τον βαφή ενός δοχείου με πόσιμο νερό.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω αντιρρυπαντικό Selfpolishing Sea-Line και Hard Sea-Line σε σκάφος αλουμινίου;

Τα αντιβρωτικά self-polishing Sea-Line και HARD Sea-Line δεν είναι κατάλληλα για επιφάνειες αλουμινίου. Περιέχουν οξείδιο χαλκού το οποίο σε επαφή με αλουμίνιο προκαλεί γαλβανική διάβρωση. Ειδικά για το αλουμίνιο, σας προσφέρουμε το αντιβρωτικό ALU-PLUS που αυτο-γυαλίζει, το οποίο εκτός από την εξαιρετική πρόσφυση στο αλουμίνιο, χαρακτηρίζεται και από αύξηση της αποτελεσματικότητας κατά 30% σε σύγκριση με τα παραδοσιακά αντιβρωτικά.

Γιατί η τελική επίστρωση πολυουρεθάνης έχει γίνει θαμπή;

Πιθανές αιτίες

  • Πολύ μικρός χρόνος που αφιερώνεται στον ατμισμό του διαλυτικού.

Πώς να το αποτρέψετε;

  • Να διασφαλίσετε κατάλληλες συνθήκες για την πλήρη αποτέφρωση του διαλυτικού.

Πώς να το αφαιρέσετε;

  • Να γυαλίσετε την επιφάνεια, να την απολυμάνετε και να εφαρμόσετε το χρώμα σύμφωνα με τους κανόνες (κατάλληλες συνθήκες και διάλυση), ενδεχομένως να γυαλίσετε την επιφάνεια.
Wyjście
Przeiń na górę