Wyszukaj na stronie

ΝΕΟ σε αξεσουάρ βαφής

Το 2015, κάνουν την εμφάνισή τους νέα προϊόντα στα βερνίκια Sea-Line, τα οποία προστίθενται στη γκάμα των σπατουλών, εποξειδικών βάσεων, πολυουρεθανικών χρωμάτων και συστήματος γυάλισμα.

  • Τα νέα προϊόντα στα βερνίκια είναι το πινέλο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ – ειδικό εργαλείο για την εφαρμογή πολυουρεθανικών χρωμάτων και λαδιών.
  • Τα νέα προϊόντα στα βερνίκια είναι πινέλα φτιαγμένα από μίξη φυσικής και συνθετικής τρίχας (50×50%) για την εφαρμογή όλων των ειδών χρωμάτων και λακων. Διαθέσιμες πλάτες 30, 50 και 70 χιλιοστών θα επιτρέψουν την προσαρμογή του κατάλληλου μεγέθους στην επιφάνεια εφαρμογής.
  • Τα νέα προϊόντα στα βερνίκια είναι κυλίνδροι φτιαγμένοι από 100% φυσικά υλικά. Η ελεύθερη πλευρά με στρογγυλεμένη άκρη αφήνει την επιφάνεια χωρίς τις κλασσικές ατέλειες που προκαλούνται από αυτό το εργαλείο. Οι κατάλληλες διαστάσεις 100×25 χιλιοστών και 150×35 χιλιοστών θα επιτρέψουν την εργονομική εργασία ανάλογα με το μέγεθος της επιφάνειας.
  • Τα νέα προϊόντα στα βερνίκια είναι συμπληρωματικά αξεσουάρ – λαβές, ανακινητήρας, δοχείο.

Για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στα εργασίες ανακαίνισης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο καλά χρώματα και διαλυτικά, αλλά επίσης να επιλέξετε τα κατάλληλα εργαλεία για την εκτέλεση εργασιών βαψίματος. Τα καλύτερα εργαλεία για την εκτέλεση των εργασιών θα τα βρείτε στα αξεσουάρ βαψίματος Sea-Line®.

ΝΕΟ σε αξεσουάρ βαφής

Ελέγξτε επίσης

Οι συχνές ερωτήσεις μας Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Χρειάζεται βαφή μια γρατσουνισμένη πλευρά του σκάφους;

Εάν οι γρατζουνιές δεν είναι βαθιές, μπορούμε να ανανεώσουμε το γρατζουνισμένο πλευρό με την πολίστρα με προϊόντα πολιέρας Sea-Line. Για μικρές ζημιές πάνω από τη γραμμή του νερού, μπορούμε να τις επισκευάσουμε χρησιμοποιώντας το γυαλιστερό σπάτουλα DRY FAST. Για βαθιές γρατζουνιές και σοβαρές ζημιές πάνω και κάτω από τη γραμμή του νερού, συνιστούμε να γεμίσετε με εποξειδική σπάτουλα, να χρωματίσετε με βάση και στη συνέχεια να βάψετε με το χρώμα επιφάνειας.

Μπορώ να απολιπάνω επιφάνειες με ασετόν;

Δεν συνιστούμε τον απολεπισμό της επιφάνειας με ασετόν, επειδή το ασετόν παραπέμπει πολύ γρήγορα, επηρεάζοντας την ποιότητα του καθαρισμού της επιφάνειας που προορίζεται για βαφή.

Μπορώ να αγοράσω προϊόντα απευθείας από εσάς;

Δεν πραγματοποιούμε λιανικές πωλήσεις. Τα προϊόντα μας μπορούν να βρεθούν σε πολλά καταστήματα στην Πολωνία και στο εξωτερικό. Οι διανομείς μας διαθέτουν τόσο φυσικά καταστήματα όσο και διαδικτυακά. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των διανομέων και τις επαφές στην ιστοσελίδα μας.

Wyjście
Przeiń na górę