Wyszukaj na stronie

ΝΕΑ λευκή αντιρρυπαντική βαφή ALUPLUS

Η ΝΕΟΤΗΤΑ Λευκή αντι-αντιφουλική μπογιά Sea-Line ALUPLUS είναι ένας νέος τύπος αντι-φουλικού αυτο-γυαλιστικού.

Η λευκή αντι-αντιφουλική μπογιά ALUPLUS είναι κατασκευασμένη με βάση σύγχρονα βιοκτόνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αλουμίνιο, χάλυβα, λαμινάτα και ξύλο. Η λευκή αντι-αντιφουλική μπογιά είναι μια νέας γενιάς αντι-φουλικό, η οποία είναι 30% πιο αποδοτική και αποτελεσματική από τις παραδοσιακές μπογιές κατά των φουσκώσεων.

Χάρη στην ενισχυμένη αποτελεσματικότητα και στη μεγαλύτερη απόδοση της μπογιάς (11-12m2 ανά λίτρο), το πραγματικό κόστος βαφής 1m2 θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Η μπογιά προορίζεται τόσο για γλυκά όσο και για αλμυρά νερά.

Η λευκή αντι-αντιφουλική μπογιά ALUPLUS μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη που κινούνται με ταχύτητα έως και 40 κόμβους. Η λευκή αντι-αντιφουλική μπογιά είναι διαθέσιμη σε καλά ναυτικά καταστήματα από τον Μάρτιο του 2013.

ΝΕΑ λευκή αντιρρυπαντική βαφή ALUPLUS

Ελέγξτε επίσης

Οι συχνές ερωτήσεις μας Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να αγοράσω προϊόντα απευθείας από εσάς;

Δεν πραγματοποιούμε λιανικές πωλήσεις. Τα προϊόντα μας μπορούν να βρεθούν σε πολλά καταστήματα στην Πολωνία και στο εξωτερικό. Οι διανομείς μας διαθέτουν τόσο φυσικά καταστήματα όσο και διαδικτυακά. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των διανομέων και τις επαφές στην ιστοσελίδα μας.

Χρειάζεται βαφή μια γρατσουνισμένη πλευρά του σκάφους;

Εάν οι γρατζουνιές δεν είναι βαθιές, μπορούμε να ανανεώσουμε το γρατζουνισμένο πλευρό με την πολίστρα με προϊόντα πολιέρας Sea-Line. Για μικρές ζημιές πάνω από τη γραμμή του νερού, μπορούμε να τις επισκευάσουμε χρησιμοποιώντας το γυαλιστερό σπάτουλα DRY FAST. Για βαθιές γρατζουνιές και σοβαρές ζημιές πάνω και κάτω από τη γραμμή του νερού, συνιστούμε να γεμίσετε με εποξειδική σπάτουλα, να χρωματίσετε με βάση και στη συνέχεια να βάψετε με το χρώμα επιφάνειας.

Μπορείτε να αναμίξετε χρώματα πολυουρεθάνης για να αποκτήσετε χρώμα;

Ναι, μπορείτε να αναμειγνύετε τα πολυουρεθανικά χρώματα Sea-Line. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε να διατηρείτε τις κατάλληλες αναλογίες βάσης, σκληρυντή και διαλυτικού.

Wyjście
Przeiń na górę