Wyszukaj na stronie

Диамант на Forbes 2022

Редакцията на списание „Forbes“ в сътрудничество с Dun & Bradstreet Poland изготви класация на най-динамично развиващите се компании в Полша. Нашата компания, както и всички предприятия, които се намират в този списък, можем да се гордеем с титлата „Диаманти на Форбс 2022“.

По време на тържествената гала в Щетин наградите „Диаманти на Форбс 2022“ бяха връчени на отличените лауреати от воеводство Западнопомерания. От наше име наградата получи Карол Дуда. По време на гала събитието се обсъди как изглежда в момента и как ще се променя състоянието на икономиката, както и се проведе дебат на тема „Как да развиваме бизнеса в нестабилна среда. Нови стълбове на безопасността“.

Диамант на Forbes 2022

Също така проверете

Нашите ЧЗВ Отговори на често задавани въпроси

Мога ли да закупя продукти директно от вас?

Не извършваме дребно търговия. Нашите продукти могат да бъдат намерени в много магазини в Полша и чужбина. Нашите дистрибутори имат както стационарни, така и онлайн магазини. Пълният списък на дистрибуторите и контактите може да бъде намерен на нашия уебсайт.

Можете ли да смесвате полиуретанови бои, за да получите цвят?

Да, може да се смесват полиуретанови бои Sea-Line. Важно е обаче да се спазват подходящите пропорции на основата, утвърдителя и разтворителя.

Мога ли да добавя още втвърдител, за да ускоря реакцията?

Не трябва да се добавя повече уплътнител, защото след уплътняването на основата, останалият уплътнител ще реагира със следващите продукти, които ще бъдат нанесени. Това ще доведе до поява на дефекти. За двукомпонентни продукти трябва да се спазват пропорциите, посочени от производителя в техническите характеристики (TDS).

Wyjście
Przeiń na górę