Wyszukaj na stronie

Купа Sea-Line

На първия уикенд на октомври в Криница Морска ще се проведе Sea-Line CUP 2021, регати, които ще бъдат финал на Купата на Полша за клас Nautica 450.

Ние сме титулярен спонсор на тези регати и подкрепяме класа Nautica 450 от самото начало на сезона. Клас Nautica 450 е модерна и зрелищна полска конструкция от 2008 година, създадена, за да донесе радост от плаването на широка аудитория от моряци, досега достъпна само за състезатели.

Не скъпа и лесна за управление лодка, оборудвана с голям генакер, достига скорост при умерен вятър. Достатъчно, но не натоварващо количество регулировки позволява дори на аматьорски моряци бързо да се запознаят с нея. Тази достъпност в комбинация с представянето на лодката е спечелила на Nautica голяма популярност, за което свидетелства бързо растящата общност на класа и флотата.

Купа Sea-Line

Също така проверете

Нашите ЧЗВ Отговори на често задавани въпроси

Мога ли да използвам яхтени бои за резервоар за питейна вода?

Лодки морски линии са предназначени за боядисване на повърхности на лодки и яхти, изработени от различни материали като ламинат, дърво или стомана. Нямаме сертификат от Държавния институт за хигиена, който би позволил използването на боя за яхти за боядисване на съд за питейна вода.

Мога ли да разредя антифаулинга?

Съществува възможност за разреждане на боята срещу омита, но не препоръчваме този процес поради риска от намаляване на ефективността на боята. В случай на необходимост от разреждане на боята срещу омита препоръчваме максимално разреждане в размер на 0-5% (обемно).

Мога ли да закупя продукти директно от вас?

Не извършваме дребно търговия. Нашите продукти могат да бъдат намерени в много магазини в Полша и чужбина. Нашите дистрибутори имат както стационарни, така и онлайн магазини. Пълният списък на дистрибуторите и контактите може да бъде намерен на нашия уебсайт.

Wyjście
Przeiń na górę