Wyszukaj na stronie

Коя полираща паста ще бъде най-добрата?

Когато се чудите коя полираща паста ще бъде най-добра, трябва да вземете предвид твърдостта и типа на повърхността, възрастта, състоянието на повърхността, вида на уврежданията и желаното завършване. Гелкоутът е по-твърд от лака, така че изисква малко по-агресивно третиране, тоест използване на паста с по-голяма рязкост. Колкото по-светъл е цветът на гелкоута, толкова по-агресивна паста може да се използва.

Има много комбинации от видове пасти, типове апликатори и нива на подготовка на повърхността. За хора, които търсят прости решения или полиращи инцидентно, марката Sea-Line предлага ясни инструкции, улесняващи избора на система.

Често обработваната повърхност изисква индивидуални решения. Специфичните нужди налагат различно ниво на рязкост или блясък. Долната таблица ще ви помогне да намерите индивидуално решение.

Коя полираща паста ще бъде най-добрата?
ПРОДУКТЖЕЛКОТ НАРЗЕДЗИОЙЖЕЛКОТБОИ И ЛАКОВЕСИЛА РЯЗАНЕНИВО НА БЛЯСКГРАДАЦИЯ НА ХАРТИЯТАТИП ПОЛИРАНЕ АПЛИКАТОРПРИЛОЖЕНИЕ
S08
ИНДУСТРИАЛНА СИЛА РЯЗАНЕ
дадане103P600Овча вълна, Ягнешка вълна, Твърди гъбиS08 е паста с много силно рязане, която постига нисък блясък. Предназначена за използване върху изделия, които не изискват висок блясък или като първи етап на полиране. Предназначена за производители на ламинирани изделия.
S07
ТЕЖКО РЯЗАНЕ
дадане106P800Овча вълна, Ягнешка вълна, Твърди гъбиS07 е паста с много силно рязане, която постига висок блясък. Предназначена за производители на ламинирани изделия.
S05
ЕДИН СТЪПКА ТЕЖКО РЯЗАНЕ & БЛЯСК
дадада98P800~ P1200Овча вълна, Ягнешка вълна, Твърди и средно твърди гъбиS05 е паста с широко приложение. Силно рязащ продукт, който постига висок блясък. Предназначена за производители на ламинирани изделия, корабостроители и професионално полиращи.
S0
БЪРЗО РЯЗАНЕ & СРЕДЕН БЛЯСК
дадане86P800Овча вълна, Ягнешка вълна, Твърди гъбиS0 е една от първите формули. паста. Оптимално ниво на рязане и блясък. Предназначена за производители на ламинирани изделия, корабостроители и професионално полиращи.
SOFT CUT & GLOSS S1дадада68P1200Ягнешка вълна, Средно твърди гъбиS1 е продукт, който безопасно реже и позволява постигането на висок блясък. Предназначена за производители на ламинирани изделия, професионално полиращи и хобисти.
ЕДИН СТЪПКА РЯЗАНЕ & ВИСОК БЛЯСК S1 PREMIUMдадада89P1200Ягнешка вълна, Средни и меки гъбиS1 Premium е паста, която оптимално реже и позволява постигането на много висок блясък. Предназначена за професионални полировачи и хобисти.

Също така проверете

Нашите ЧЗВ Отговори на често задавани въпроси

Трябва ли да се боядисва надраскана страна на лодка?

Ако драскотините не са дълбоки, можем да подновим надрасканата страна чрез полиране с полиращи пасти Sea-Line. В случай на по-малки повреди над водната линия, те могат да бъдат отстранени с гел-шпакловката DRY FAST. За дълбоки драскотини и сериозни повреди над и под водната линия препоръчваме използването на епоксидна шпакловка, последвана от нанасяне на грунд и след това боя за финално покритие.

Защо дъното на лодката е покрито с растителност въпреки използването на противообрастваща боя?

Възможни причини

  • Прекалено тънък слой противопоростна боя,
  • Избиране на неподходящ антифаулинг за типа лодка/яхта,
  • Разреждане на противопоростната боя,
  • Неподходящо подготвяне на повърхността преди нанасянето на антифаулинг.

Как да предотвратим?

  • Нанасяйте подходящата дебелина на боята, която производителят препоръчва,
  • Избирайте антифаулинг, предназначен за вида лодка/яхта и подходящ за типа на водоема,
  • Не разреждайте противопоростните бои, за да не намалите ефективността им,
  • Внимателно и добре подгответе повърхността.

Как да премахнем?

  • Шлифоване на мокро, нанесете нови слоеве противопоростна боя.
  • С помощта на C1 средство за премахване на обвивки и нараства.

Мога ли да закупя продукти директно от вас?

Не извършваме дребно търговия. Нашите продукти могат да бъдат намерени в много магазини в Полша и чужбина. Нашите дистрибутори имат както стационарни, така и онлайн магазини. Пълният списък на дистрибуторите и контактите може да бъде намерен на нашия уебсайт.

Wyjście
Przeiń na górę