Wyszukaj na stronie

Ние подкрепяме борбата с вируса

Нашата компания подкрепя борбата с вируса. До момента сме предоставили безплатно над 45000 еднократни ръкавици, 3000 маски, 420 еднократни костюма, 450 хартиени кърпи и 450 литра дезинфекционен препарат за медицинските и спасителните служби.

Стремим се да помогнем на тези, които в момента имат най-голяма нужда: болници, пожарна служба, домове за възрастни. Вярваме, че солидарността с тези, които са на предния фронт, е изключително важна и необходима в този период.

Ние подкрепяме борбата с вируса

Zostan w domu

Също така проверете

Нашите ЧЗВ Отговори на често задавани въпроси

Мога ли да боядисам лодка, боядисана преди това с еднокомпонентна боя с полиуретан?

Не се препоръчва нанасянето на бои 2К върху бои 1К. Боите 1К и 2К се различават в състава и характеристиките си, включително в твърдостта, химическата устойчивост и устойчивостта. Боите 1К са еднокомпонентни и се изсушават чрез изпарението на разтворителя, докато боите 2К са двукомпонентни и изискват утвърждаване чрез добавяне на утвърждаващ агент.

Приложението на бои 2К върху бои 1К може да доведе до непредвидими химически реакции и да доведе до нежелани последици като матиране, скъсване или обелване на боята. Затова винаги трябва да се прилагат боите според инструкциите на производителя и да не се смесват различни видове бои.

Трябва ли да се боядисва надраскана страна на лодка?

Ако драскотините не са дълбоки, можем да подновим надрасканата страна чрез полиране с полиращи пасти Sea-Line. В случай на по-малки повреди над водната линия, те могат да бъдат отстранени с гел-шпакловката DRY FAST. За дълбоки драскотини и сериозни повреди над и под водната линия препоръчваме използването на епоксидна шпакловка, последвана от нанасяне на грунд и след това боя за финално покритие.

Можете ли да смесвате полиуретанови бои, за да получите цвят?

Да, може да се смесват полиуретанови бои Sea-Line. Важно е обаче да се спазват подходящите пропорции на основата, утвърдителя и разтворителя.

Wyjście
Przeiń na górę