Wyszukaj na stronie

Антифаулинг нов

Вдъхновени от положителните отзиви на нашите клиенти, решихме да разширим предлагането на антипоросни бои.

Антипоросна новост: Твърда антипоросна боя. На собствениците на бързи моторни лодки препоръчваме новата твърда антипоросна боя Sea-Line HARD ANTIFOULING. Боята HARD ANTIFOULING от Sea-Line® е предназначена за солени и сладки води и е подходяща за платноходки и моторни лодки, които се движат до 70 възела. Антипоросната боя е предназначена за нанасяне на стоманени, дървени и ламинирани корпуси. Не трябва да се използва на повърхности, изработени от алуминий. Достъпна е в размери 0,75 и 2,5 литра и в цветове черен, тъмносин и червен.

Антифаулинг нов

Също така проверете

Нашите ЧЗВ Отговори на често задавани въпроси

Винаги ли е необходимо да се шлайфа повърхността между нанасянето на два различни продукта?

Препоръчваме винаги да прехвърляте повърхността между нанасянето на два различни продукта, за да осигурите равномерна грубост на повърхността и сцепление на следващите пластове. Прехвърлената повърхност също трябва да се почисти и дегримира.

Мога ли да добавя още втвърдител, за да ускоря реакцията?

Не трябва да се добавя повече уплътнител, защото след уплътняването на основата, останалият уплътнител ще реагира със следващите продукти, които ще бъдат нанесени. Това ще доведе до поява на дефекти. За двукомпонентни продукти трябва да се спазват пропорциите, посочени от производителя в техническите характеристики (TDS).

Мога ли да използвам яхтени бои за резервоар за питейна вода?

Лодки морски линии са предназначени за боядисване на повърхности на лодки и яхти, изработени от различни материали като ламинат, дърво или стомана. Нямаме сертификат от Държавния институт за хигиена, който би позволил използването на боя за яхти за боядисване на съд за питейна вода.

Wyjście
Przeiń na górę