Wyszukaj na stronie

Дърво масло ново 2017г

O1 TEAK OIL – масло за дърво е продукт на марката Sea-Line®, който допълва съществуващата гама продукти за защита и грижа за дървото.

O1 TEAK OIL е класическо еднокомпонентно масло, което дълбоко насища дървото. Благодарение на идеално балансираната си консистенция, O1 TEAK OIL отлично прониква в повърхността на дървесина със стегната структура като тик, махагон, мовинги, ипе и др., без да остава на повърхността. Създава вътрешен защитен слой в структурата на дървото, предотвратяващ появата и развитието на плесен. O1 TEAK OIL може да се прилага върху вертикални и хоризонтални елементи на корпуса както над, така и под водолинията, като служи за основа на класическа подводна консервация.

Дърво масло ново 2017г

Също така проверете

Нашите ЧЗВ Отговори на често задавани въпроси

Мога ли да използвам яхтени бои за резервоар за питейна вода?

Лодки морски линии са предназначени за боядисване на повърхности на лодки и яхти, изработени от различни материали като ламинат, дърво или стомана. Нямаме сертификат от Държавния институт за хигиена, който би позволил използването на боя за яхти за боядисване на съд за питейна вода.

Мога ли да разредя антифаулинга?

Съществува възможност за разреждане на боята срещу омита, но не препоръчваме този процес поради риска от намаляване на ефективността на боята. В случай на необходимост от разреждане на боята срещу омита препоръчваме максимално разреждане в размер на 0-5% (обемно).

Мога ли да закупя продукти директно от вас?

Не извършваме дребно търговия. Нашите продукти могат да бъдат намерени в много магазини в Полша и чужбина. Нашите дистрибутори имат както стационарни, така и онлайн магазини. Пълният списък на дистрибуторите и контактите може да бъде намерен на нашия уебсайт.

Wyjście
Przeiń na górę