Wyszukaj na stronie

SEAGUARD – нова Sea-Line 2016

SEAGUARD – СПИРАНЕ НА ПОРОСТА, нова боя на марката Sea-Line, предотвратяваща порастването.

В противоположност на традиционните противопоростни бои, SEAGUARD Sea-Line не съдържа активни вещества, т.е. токсични биоциди. Боята е значително по-екологична, което е от значение особено в случай на акватории като езера. Може да се използва също така на сладки, смесени (крайбрежни) и солени води. В боята са използвани модерни решения, които създават покритие, което затруднява поддържането и развитието на поростите. Боята се показва най-добре на съдове, движещи се със скорост до 30 възела и бъдещи в честа експлоатация. Тя е самополираща се боя (self-polishing), което е допълнително предимство за потребителите. SEAGUARD може да се прилага на всякакъв тип яхти и лодки – от ламинат, дърво, стомана и алуминий. Фарбата Seaguard е налична в опаковки от 0,75 и 2,5 литра в синьо-бял цвят. SEAGUARD е боя, която може да се нанася безопасно с въздушно разпръскване и има висока ефективност – до 10 кв.м. от един литър. SEAGUARD FOULING STOP е съвместима с повечето налични антифаулинги.

Продуктът е проектиран главно с оглед на страните, където противопоростните бои съдържащи биоциди са забранени или оттеглени. В Полша ще бъде налична в добрите магазини за яхтени спортове от 15 март 2016 г.

Преемствена премиера в Полша: Изложба „Wiatr i Woda“, Варшава ​​2016.

SEAGUARD – нова Sea-Line 2016

Също така проверете

Нашите ЧЗВ Отговори на често задавани въпроси

Защо се образуват петна?

Можливі причини

  • Неправильна в’язкість і техніка розпилення,
  • Недотримання відповідного часу випаровування і правильної товщини шарів,
  • Неправильно підібраний тиск розпилення,
  • Занадто низька температура лаку, підкладки або приміщення,
  • Неправильний розчинник або затверджувач.

Як запобігти?

  • Дотримуватися вказаних у технічному описі методів нанесення,
  • Використовувати ефективні розпилювачі,
  • Обігрівати об’єкт і матеріал до кімнатної температури 20°C,
  • Вибрати вірні пропорції затверджувача і розчинника.

Як виправити?

  • Шліфувати і полірувати,
  • Провести шліфування і знову покрити лаком.

Мога ли да използвам яхтени бои за резервоар за питейна вода?

Лодки морски линии са предназначени за боядисване на повърхности на лодки и яхти, изработени от различни материали като ламинат, дърво или стомана. Нямаме сертификат от Държавния институт за хигиена, който би позволил използването на боя за яхти за боядисване на съд за питейна вода.

Мога ли да добавя още втвърдител, за да ускоря реакцията?

Не трябва да се добавя повече уплътнител, защото след уплътняването на основата, останалият уплътнител ще реагира със следващите продукти, които ще бъдат нанесени. Това ще доведе до поява на дефекти. За двукомпонентни продукти трябва да се спазват пропорциите, посочени от производителя в техническите характеристики (TDS).

Wyjście
Przeiń na górę