Wyszukaj na stronie

НОВО в аксесоарите за боядисване

W сезон 2015 се появяват още нови продукти в лакирничните аксесоари Sea-Line, които се присъединяват към предлаганите шпатловки, епоксидни грундове, полиуретанови бои и полиращи системи.

Новостите в лакирничните аксесоари включват четка PROFESSIONAL – специализирано инструмент за нанасяне на полиуретанови бои и гъстотел.
Новостите в лакирничните аксесоари включват четки, направени от смес от естествен и изкуствен косъм (50×50%), за нанасяне на всякакъв вид бои и лакове. Наличните широчини от 30, 50 и 70 мм ще ви позволят да подберете подходящия размер за повърхността на нанасяне.
Новостите в лакирничните аксесоари включват валяци изцяло от естествени материали. Свободният край, завършен закръглено, оставя повърхността без типичните за този инструмент петна от лак. Подходящите размери 100×25 мм и 150×35 мм ще ви позволят ергономична работа в зависимост от големината на повърхността.
Новостите в лакирничните аксесоари включват допълнителни аксесоари – дръжки, разбърквачка, съд.

За постигане на най-добрите резултати при извършване на ремонтни работи е необходимо не само да използвате добри бои и разредители, но също така да изберете подходящите инструменти за извършване на лакирни работи. Най-добрите инструменти за работа ще намерите в лакирничните аксесоари Sea-Line®.

НОВО в аксесоарите за боядисване

Също така проверете

Нашите ЧЗВ Отговори на често задавани въпроси

Защо полиуретановото покритие стана матово?

Можливі причини

  • Занадто короткий час для випаровування розчинника.

Як запобігти?

  • Забезпечити відповідні умови для повного випаровування розчинника.

Як виправити?

  • Затерти поверхню, відмастити і нанести фарбу відповідно до правил (відповідні умови та розведення). В разі потреби, заблікати поверхню.

Мога ли да разредя антифаулинга?

Съществува възможност за разреждане на боята срещу омита, но не препоръчваме този процес поради риска от намаляване на ефективността на боята. В случай на необходимост от разреждане на боята срещу омита препоръчваме максимално разреждане в размер на 0-5% (обемно).

Мога ли да боядисам лодка, боядисана преди това с еднокомпонентна боя с полиуретан?

Не се препоръчва нанасянето на бои 2К върху бои 1К. Боите 1К и 2К се различават в състава и характеристиките си, включително в твърдостта, химическата устойчивост и устойчивостта. Боите 1К са еднокомпонентни и се изсушават чрез изпарението на разтворителя, докато боите 2К са двукомпонентни и изискват утвърждаване чрез добавяне на утвърждаващ агент.

Приложението на бои 2К върху бои 1К може да доведе до непредвидими химически реакции и да доведе до нежелани последици като матиране, скъсване или обелване на боята. Затова винаги трябва да се прилагат боите според инструкциите на производителя и да не се смесват различни видове бои.

Wyjście
Przeiń na górę