Wyszukaj na stronie

Antifouling Sea-Line против нарастване

Октомври 2015, текст и снимки от Piotr6 (www.sailforum.pl). „Антифоулинг Sea-Line използвах преди два сезона (през 2014 г.). Преди началото на сезон 2015 боядисах дървеното кормило, „свежо защитено“ с натурален маслен лак Le Tenkinios, с антифоулинг боя Sea-Line (в два слоя).

Антифоулинг – по-точно, остатъците от боята намериха своето място на корпуса и, към моя изненада, не намерих разлика в качеството на защитата от водорасли в сравнение с тази, направена година по-рано. Подобно беше и учудването на боцмана, който ежедневно спуска яхти в моята марина. Той отбеляза, че много яхти са покрити с мидички, а на моя Ka-Haar нямаше нищо. Подготвяйки се за зимуване, измих цялата яхта, оттук видимите на снимките бели следи, остатъци от препарата за почистване на гелкоута.

Antifouling Sea-Line против нарастване
  • ka haar
  • ka haar dno
  • ka haar dno
  • ka haar kil
  • ka haar ster

Имате въпроси относно "Antifouling Sea-Line против нарастване"

    Също така проверете

    Нашите ЧЗВ Отговори на често задавани въпроси

    Можете ли да смесвате полиуретанови бои, за да получите цвят?

    Да, може да се смесват полиуретанови бои Sea-Line. Важно е обаче да се спазват подходящите пропорции на основата, утвърдителя и разтворителя.

    Мога ли да боядисам дъното на лодката с полиуретанова боя?

    Да, можете да боядисате дъното на лодката с полиуретанова боя поради високата й механична устойчивост. Препоръчваме това решение, когато лодката не е във вода за продължителен период и не е изложена на нарастване на водорасли.

    Мога ли да разредя антифаулинга?

    Съществува възможност за разреждане на боята срещу омита, но не препоръчваме този процес поради риска от намаляване на ефективността на боята. В случай на необходимост от разреждане на боята срещу омита препоръчваме максимално разреждане в размер на 0-5% (обемно).

    Wyjście
    Przeiń na górę