Wyszukaj na stronie

Паста за пране на ръце

Крем за ръце със съдържание на абразивни вещества, произведен на базата на естествени разтворители от цитрусови плодове и специално подбрани съставки за отстраняване на замърсявания като авто лак, смазки, графитни масла, цимент, печатни мастила, саж и други.

След измиване оставя кожата мека и еластична. Не предизвиква раздразнения на кожата на ръцете. Екологичен продукт. Не съдържа пясък. pH 6.0-7.0.

ВезниКод
500 g300002181
5 kg300000413
Паста за пране на ръце

Имате въпроси относно продукта - Паста за пране на ръце

    Също така проверете

    Нашите ЧЗВ Отговори на често задавани въпроси

    Мога ли да боядисам лодка, боядисана преди това с еднокомпонентна боя с полиуретан?

    Не се препоръчва нанасянето на бои 2К върху бои 1К. Боите 1К и 2К се различават в състава и характеристиките си, включително в твърдостта, химическата устойчивост и устойчивостта. Боите 1К са еднокомпонентни и се изсушават чрез изпарението на разтворителя, докато боите 2К са двукомпонентни и изискват утвърждаване чрез добавяне на утвърждаващ агент.

    Приложението на бои 2К върху бои 1К може да доведе до непредвидими химически реакции и да доведе до нежелани последици като матиране, скъсване или обелване на боята. Затова винаги трябва да се прилагат боите според инструкциите на производителя и да не се смесват различни видове бои.

    Мога ли да разредя антифаулинга?

    Съществува възможност за разреждане на боята срещу омита, но не препоръчваме този процес поради риска от намаляване на ефективността на боята. В случай на необходимост от разреждане на боята срещу омита препоръчваме максимално разреждане в размер на 0-5% (обемно).

    Винаги ли е необходимо да се шлайфа повърхността между нанасянето на два различни продукта?

    Препоръчваме винаги да прехвърляте повърхността между нанасянето на два различни продукта, за да осигурите равномерна грубост на повърхността и сцепление на следващите пластове. Прехвърлената повърхност също трябва да се почисти и дегримира.

    Wyjście
    Przeiń na górę